PRAŽSKÝ FLAMENDR

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / MASO VEPŘOVÉ / VEPŘOVÉ RŮZNÉ / 




INGREDIENCE: 300 g vepřového masa, 2 malé cibule, 2 velké zelené papriky, 1 lžíce hl. mouky, 2 lžíce oleje, 3 1 lžíce kečupu worcester, sůl, pepř křen . POSTUP PŘÍPRAVY: Libovolné vepřové maso nakrájíme na nudličky, osolíme, opepříme a necháme odležet. Oloupanou cibuli nakrájíme na tenké plátky. Očištěnou papriku nakrájíme na jemné nudličky. Maso prosypeme hladkou moukou a opečeme na olejem vytřené teflonové pánvi. Potom přidáme nakrájenou cibuli a papriku. Když cibule zesklovatí, podlijeme vše trochou vody nebo vývaru a necháme dusit. Měkké maso dochutíme kečupem a worcesterem. Před podáváním jednotlivé porce posypeme strouhaným křenem. Podáváme s tmavým pečivem a zeleninovým salátem.

PRAŽSKÝ FLAMENDR PRAŽSKÝ FLAMENDR



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1387 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz